Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚράξιμο Βαξεβάνη σε Μπαλατσινού για την «διάσωση» της κατσίκας και η απάντηση...

Κράξιμο Βαξεβάνη σε Μπαλατσινού για την «διάσωση» της κατσίκας και η απάντηση της

Χαμός έχει γίνει από χθες το βίντεο με την επιχείρηση της διάσωσης της κατσίκας στην Πάτμο από την Τζένη Μπαλατσινού.

Η ίδια, με χιούμορ πόσταρε στα social media ένα βιντεάκι που την δείχνει να σκαρφαλώνει σε ένα βράχο για να προσεγγίσει μια κατσίκα που είχε σκαρφαλώσει σε μια κορυφή.

Το θέμα σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media, από άλλους με πολύ χιούμορ και από άλλους με χολή.

Ενα από αυτά τα σχόλια ήταν του Κώστα Βαξεβάνη. «Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό. Το θέμα είναι πως κάποιοι απ’ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την».

Η Τζένη Μπαλατσινού φυσικά απάντησε: «Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις».

Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις.

Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στη συνέχεια ξανά στην Τζένη Μπαλατσινού: «Αγαπητή Τζένη.Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν.Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται».

Και η Τζένη Μπαλατσινού με τη σειρά της ανταπάντησε: «Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. η κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διεσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος».

Τα πιο σημαντικά