Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚράξıμο στην Σοφία Μουτίδου μετά από όσα είπε για τον Χριστό: «Ασχńμια...

Κράξıμο στην Σοφία Μουτίδου μετά από όσα είπε για τον Χριστό: «Ασχńμια άνευ προηγουμένου, υποκριτńς άνθρωπος»

Ο Ανδρέας Καραγιάννης κατακεραυνώνει τη Σοφία Μουτίδου, στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε για την εκκλησία.

Η σκληρή απάντηση του Ανδρέα Καραγιάννη στη Σοφία Μουτίδου

Όπως υπογράμμισε «δυστυχώς γινόμαστε πάλι μάρτυρες μια ασχήμιας άνευ προηγουμένου. Βγαίνει ένας υποκριτής άνθρωπος και επιτίθεται συλλήβδην στους Χριστιανούς. Ο σκοπός ήταν να διχάσει και να περιγελάσει το πρόσωπο του Ιησού. Να πούμε για το συγκεκριμένο πρόσωπο ότι με δική της πρωτοβουλία και με συνεννόηση που μου είχε κάνει δεξιού κόμματος, όχι αριστερού και άθεου και τότε ζήταγε τη στήριξή μας, της εκκλησίας και των παπάδων και τώρα βρίζει. Είναι ντεμέκ άθεη, ντεμέκ προοδευτική. Είχε ζητήσει τη στήριξή μου και για το θέμα των βίντεο, όταν ξεκινούσε και για το θέμα το πολιτικό, γιατί κατέβαινε με κάποιο κόμμα».
Όσα είπε η Σοφία Μουτίδου και έγινε έξαλλος ο Ανδρέας Καραγιάννης

Στο νέο της βίντεο στο youtube, η Σοφία Μουτίδου επεσήμανε «πόσες φορές πήγες στην εκκλησία αυτές τις μέρες και πόσες φορές στα Sephora; Πόσες φορές άναψες κερί στο Hondos και πόσες στην αληθινή εκκλησία; Φταίνε οι άθεοι, το ρίχνεις στους άθεους, αλλά δεν φταίνε αυτοί, καθόλου. Εμείς είμαστε άθεοι αλλά έντιμοι. Εσάς να δω που είστε οι θρήσκοι».

Και συμπλήρωσε «το βράδυ των Χριστουγέννων δεν πιστεύω να φάτε, να μην είστε στην εκκλησία με το ένα πόδι. Μην τυχόν και κάνετε τη ζωή που κάνουν οι άθεοι, “το νου σας γομάρια”, που έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Για να στολίσεις και γενικώς για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα, δεν πρέπει να πιστεύεις, δεν έχει να κάνει. Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που γεννήθηκε ο Χριστός, αν και έχω κουραστεί, κάθε φορά 2023 χρόνια το ίδιο παραμύθι, αλλά χαίρομαι πολύ και τα βόδια που τον φυσήξανε και τα μουλάρια και η Παναγία η άσεπτη και η αμόλυντη και ο Τζόζεφ από πάνω και οι 3 μάγοι που φέρανε από την άλλη άκρη της γης δώρα, κιμπάρηδες οι μάγοι. Εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς που χαίρομαι και μ’ αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, και το πακέτο όλο, τα δώρα, τα γλυκά, τα παραμύθια, το ενδεχόμενο ευτυχίας. Επειδή είναι Χριστούγεννα δεν σημαίνει ότι κοπέλα μου καταπληκτικιά θα είναι ευτυχισμένα όλα σαν τη διαφήμιση, το ξέρω ότι σου αρέσει, το ξέρω ότι δέκα μέρες τώρα φοράς γκλίτερ, αλλά η ψυχούλα δεν θα αλλάξει, ο άντρας σου θα παραμείνει γομάρι, το κατάλαβες; Και η πεθερά σου το ίδιο και το παιδάκι σου δεν πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα αν του κάνεις ή δεν του κάνεις δώρο. Επειδή γεννήθηκε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η δική σου σχέση κοπέλα μου πανέμορφη, εσύ έπρεπε να κάνεις δουλειά».

Τα πιο σημαντικά