Κράξιμο σε δημοσιογράφο του Σκάι που παραπλανεί το κοινό στο Ωραιόκαστρο

Φεβ 21, 2017 12:04 ΠΜ
More videos

Εξαιρετικά τεταμένη είναι η κατάσταση έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου με αφορμή τη φοίτηση των προσφυγόπουλων.

Έξω από το σχολείο έχουν συγκεντρωθεί μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, που ζητούν ανοιχτά σχολεία για όλους, αλλά και μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ όπου μεταδίδει εικόνα από το σημείο.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι, ενοχλημένοι από την παρουσία της κάμερας αντέδρασαν έντονα κλείνοντας με το χέρι το φακό. Την ίδια στιγμή, η ρεπόρτερ του σταθμού, Ελένη Ιατρού, κατήγγειλε ότι δέχτηκε προπηλακισμό από τους συγκεντρωμένους πολίτες. Όλα αυτά στον αέρα της εκπομπής με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Όταν η σύνδεση έπεσε, ο παρουσιαστής πήρε τηλέφωνο ζωντανά από το στούντιο στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου για να καταγγείλει τον προπηλακισμό.

«Σας μιλώ από τον αέρα του ΣΚΑΪ», ακούστηκε να λέει ο κ. Μπογδάνος και συνέχισε εξηγώντας ότι η Ελένη Ιατρού «προπηλακίστηκε έξω από το σχολείο Ωραιοκάστρου. Σας παρακαλώ δώστε επείγον σήμα». «Έχετε κόσμο εκεί έξω, οι συνάδελφοι σας χρειάζονται», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: