Κρατούμενοι φιμώθηκαν και πάλεψαν σαν σκύλοι για να διεκδικήσουν ως έπαθλο ναρκωτικά

28 Αυγούστου, 2017 2:54 ΜΜ
More videos

Ένα σοκαριστικό βίντεο παρουσιάζει κρατούμενους δεμένους και ολόγuμνους, να παλεύουν σαν σκύλοι για το έπαθλο του ναρκωτικού “ζόμπι”.

Το βίντεο, που φέρεται να έχει τραβηχτεί στις φυλακές Φόρεστ Μπανκ στο Σουίντον του Μείζονος Μάντσεστερ, δείχνει δύο άντρες να βγάζουν άγριους ήχους και να προσπαθούν να δαγκώσουν ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι υπόλοιποι άντρες είναι ντυμένοι με επώνυμα ρούχα, ενώ υπάρχουν στο δωμάτιο αντικείμενα οικιακής χρήσης, δημιουργεί αμφιβολίες για το πραγματικό μέρος που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Καθένας από τους “σκύλους” έχει και από έναν “εκπαιδευτή”, που τον κρατά με ένα προχειροφτιαγμένο λουρί και τον τραβά για διαλείμματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτός ο άντρας παρουσιάστηκε από τον “εκπαιδευτή” του ως “το ισλαμικό, τούρκικο λάρτσερ-πίτμπουλ του”, όσο εκείνος γάβγιζε επιθετικά.

Η συνθετική κάνναβη ασκεί σοβαρές πιέσεις στο σύστημα των φυλακών, με εκατοντάδες κρατουμένους να παίρνουν το ναρκωτικό, να υπάρχουν επιθέσεις και κλήσεις ασθενοφόρων.

Όσο παρουσιάζει έναν από τους αντιπάλους, ένας άντρας λέει στην κάμερα: “Αυτό είναι το ισλαμικό, τούρκικο λάρτσερ-πίτμπουλ μου”. Τότε ο άντρας στην άλλη άκρη του λουριού, ξεκινά να γαβγίζει. Ο αντίπαλός του παρουσιάζεται ως “το μονόφθαλμο Ιρανό ντάτσχουντ”. Εκείνος βγάζει παρόμοιους ήχους που μοιάζουν με γρύλισμα και κατευθύνεται βίαια στην κάμερα, όσο προσπαθεί να ακολουθήσει με ακρίβεια τις διαταγές που του δίνονται.

Και οι δύο άντρες φορούν αυτοσχέδιες ουρές και αναγκάζονται να μυρίσουν ο ένας τα οπίσθια του άλλου, σαν μέρος μιας εξευτελιστικής παντομίμας.

Το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί στις φυλακές Φόρεστ Μπανκ στο Σουίντον του Μείζονος Μάντσεστερ.

Οι γuμνοί αντίπαλοι πλησιάζουν ο ένας τον άλλον για περίπου ένα λεπτό, προτού ξεκινήσει κάποια άλλη προσβλητική διαδικασία.

Μία πηγή αναφέρει: “Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει όλο αυτό, αλλά αυτή είναι η καθημερινότητα. Στο σύστημα επικρατεί χάος. Δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό να σταματήσει τα φρικτά αυτά πράγματα. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου”.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: