Κρατάνε κρυφή την κηδεία: Η οικογένεια της Σούλη Σαμπάχ δεν λέει τίποτα για το τελευταίο αντίο & αυτός είναι ο λόγος

3 Μαΐου, 202311:18 ΜΜ

Στα 92 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ και η οικογένειά της αποφάσισε η κηδεία να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη από το 1955 με τον συνάδελφό της Δημήτρη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι το 1993 όταν και έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

Σήμερα με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας μετέφερε ένα μήνυμα της οικογένειας της αγαπημένης ηθοποιού. Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μείνει κρυφός ο τόπος και η ώρα της κηδείας της καθώς θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι συγγενείς της Σούλης Σαμπάχ ένιωσαν πικρία, καθώς γράφτηκε πως η ηθοποιός πέθανε μόνη και ξεχασμένη και γι΄αυτό και πήραν την συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας ότι ήταν δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η οικογένεια της αγαπημενης μας Σουλης Σαμπάχ, η οποια μας πληροφόρησε ότι ήταν κοντα της σε όλη την διαρκεια της περιπετειας της υγείας της (επειδή γράφηκε ότι έφυγε μόνη κ ξεχασμενη), μας ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι η εξοδιος ακολουθία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο γι αυτό δεν ανακοινώνει ώρα και τόπο».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News