Κράσαρε η Vodafone – Χωρίς ίντερνετ χιλιάδες συνδρομητές

2 Μαρτίου, 20213:16 ΜΜ
More videos

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες χιλιάδες συνδρομητές σταθερών επικοινωνιών της Vodafone έχουν μείνει εδώ και μία ώρα χωρίς ίντερνετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζεται εκτεταμένο πρόβλημα σε κόμβο της εταιρείας στην Μεταμόρφωση. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι σταδιακά το πρόβλημα αποκαθίσταται και ότι στην Αττική αφορά τα Βόρεια Προάστια.

Το πρόβλημα ωστόσο εμφανίζεται σε πανελλαδική σχεδόν κλίμακα. Στις περιοχές περιλαμβάνονται η Αττική, η Κρήτη, η Δράμα και η Καβάλα. Συνδρομητές της εταιρείας λαμβάνουν μήνυμα που αναφέρει ότι «υφίσταται γενικό πρόβλημα δικτύου που επηρεάζει αδιευκρίνιστο αριθμό γραμμών σταθερής σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας».

Πριν από δύο εβδομάδες ανάλογο θέμα είχαν επίσης χιλιάδες συνδρομητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσω email ή μήνυμα για το σχετικό πρόβλημα.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυό μας, ενδέχεται να επηρεαστεί η υπηρεσία Τηλεφωνίας & Internet της/των σύνδεση/ών σας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος» ήταν το μήνυμα της εταιρείας προς τους συνδρομητές.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News