Κρασαγάκη για Παλιοσπύρου: «Αυτή η λήψη της είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει»

30 Απριλίου, 2022 5:10 ΜΜ
More videos

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πρόσωπό της, στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Τους προηγούμενους μήνες, η ίδια είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τη μάσκα της από την φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία ήταν αυτή που και τώρα απαθανάτισε την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα.

Η φωτογράφος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε λόγω για το πιο σημαντικό πορτραίτο που έχει βγάλει τα τελευταία 30 χρόνια.

«Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία.
Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή?

Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μονο το βλέμμα μπορεί να πει την αληθεια.
Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφουσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial.

Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη», έγραψε η φωτογράφος.