Κουτάβια έσωσαν εγκαταλελειμμένο νεογέννητο – το κράτησαν ζεστό όλη νύχτα

22 Δεκεμβρίου, 2021 9:55 ΜΜ
More videos

Μία αδέσποτη σκυλίτσα και τα κουταβάκια της έσωσαν νεογέννητο μωράκι που εγκατέλειψαν οι γονείς του σε χωράφι. Ευτυχώς, τα σκυλάκια το κράτησαν ζεστό όλη νύχτα κι έτσι το μικροσκοπικό πλασματάκι δεν πέθανε από το κρύο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νεογέννητο μωράκι εγκαταλείφθηκε γυμνό σε ένα χωράφι. Εκεί, το βρήκε ένας αδέσποτος σκύλος και το μετέφερε σε ασφαλές μέρος όπου βρίσκονταν και τα κουταβάκια του, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ζεστό τη νύχτα και να μην πεθάνει από τη χαμηλή θερμοκρασία.

«Η ζεστασιά από τα κουτάβια και την μητέρα τους κράτησαν το νεογέννητο ζωντανό», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Συνήθως η θερμοκρασία πέφτει πολύ τα βράδια του Δεκεμβρίου. Το μωρό στάθηκε τυχερό που το βρήκαν τα σκυλιά και το έσωσαν».

Την επόμενη μέρα, κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το εγκαταλελειμμένο μωρό να κλαίει και το βρήκαν κουλουριασμένο δίπλα στα κουταβάκια που του έσωσαν τη ζωή. Ενημέρωσαν την αστυνομία και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαβεβαίωσαν τις Αρχές ότι χαίρει άκρας υγείας.

«Αυτό που έκαναν οι γονείς του είναι εγκληματικό», ανέφερε ένα από τους κατοίκους που βρήκαν το μωρό. «Είναι θαύμα που σώθηκε! Ευτυχώς το έσωσαν τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής».

Πηγή: mirror, mama365