Αστυνομικός σώζει κουτάβι που κρέμεται από την πόρτα αυτοκινήτου

17 Ιουλίου, 20161:03 ΜΜ
More videos

Πριν λίγες μέρες, ο αστυνόμος Τζέισον Λέγκλιτερ και ο αστυνομικός Γουέιντ Χάμοντ βρίσκονταν σε ένα σούπερμάρκετ, στο Κάνσας, μετά από κλήση για κλοπή. Αφού προχώρησαν σε σύλληψη, ένας υπάλληλος τους ενημέρωσε για ένα φρικτό περιστατικό στο πάρκινγκ.

Κάποιος είχε δέσει το σκύλο του από το λουρί στην πόρτα ενός αυτοκινήτου! Έτρεξαν γρήγορα στο όχημα και οι κάμερες που είχαν πάνω τους έπιασαν το περιστατικό σε βίντεο. Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανέβασε τις φωτογραφίες στο Facebook.

officer-saves-hanging-dog

Arkansas City Police Department/Facebook

Όταν πλησίασαν το σκύλο που έμοιαζε νεκρός, ο αστυνόμος δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Ελευθέρωσε αμέσως το σκύλο από το λουρί και άρχισαν να κάνουν τις πρώτες βοήθειες.

officer-hammond-and-dog

Arkansas City Police Department/Facebook

Ο σκύλος στην αρχή ήταν εντελώς ακίνητος. Ο αστυνομικός έβγαλε το κολάρο του σκύλου και τον πίεσε στα πλευρά για να τον συνεφέρει. Αργά αργά άρχισε να ανταποκρίνεται και λίγα λεπτά αργότερα η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε.

officers-save-hanging-dog

Χάρη στον υπάλληλο του σούπερμάρκετ που κινητοποίησε τους αστυνομικούς, ο σκύλος σώθηκε. Αν κανείς δεν είχε νοιαστεί, ίσως το σκυλάκι να μην ζούσε.

officers-save-hanging-dog-5

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα βγάλει επίσημη δήλωση για το πώς το σκυλί κατέληξε δεμένο εκεί. Σύμφωνα βέβαια με το σχόλιο που άφησαν στη σελίδα τους στο Facebook, το όνομα του ιδιοκτήτη δεν μπορεί να δημοσιευθεί, εκτός αν το θέμα κινηθεί νομικά.

Πολλοί στα σχόλια πιστεύουν ότι ο ιδιοκτήτης του δεν ήθελε να το αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο, έτσι το έδεσε στην πόρτα.

Τουλάχιστον το θέμα είχε αίσιο τέλος για τον σκυλάκο που δεν έχασε τη ζωή του.

barkpost

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News