Σάλος με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον Γιώργο Τράγκα και τον Καραμανλή

20 Ιουνίου, 20226:44 ΜΜ

Στην περιουσία του Γιώργου Τράγκα και την διαθήκη που άφησε πίσω του, αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελικές Αρχές επικεντρώνονται στους ελέγχους που είχαν γίνει στο παρελθόν για φοροδιαφυγή στον Γιώργο Τράγκα οι οποίες σταμάτησαν ξαφνικά το 2004.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Δημήτρης Μπατζελής δήλωσε στον Ant1: «Το 2003 από το ΣΔΟΕ έγινε έλεγχος στις επιχειρήσεις του κ. Τράγκα. Διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, ΦΠΑ και ΦΜΥ, οι οποίες μαζί με τις υπερημερίες έφτασαν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης είχαμε διαπιστώσει αγορά, μέσω offshore εταιρείας, βίλας στη βόρεια Κέρκυρα, η οποία απεδείχθη ότι ήταν ιδιοκτησίας του κ. Τράγκα. Ημασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε ελέγχους πόθεν έσχες και απόκρυψης εισοδήματος, οι οποίοι μετά τις εκλογές του 2004 και μετά την αποχώρησή μου δεν προχώρησαν. Εκφράζω την απορία μου, ότι όλα αυτά έπρεπε να γίνουν πολύ νωρίτερα και όχι μετά θάνατον».

Πρόσφατα η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, έγραψε σε άρθρο της: «Εκπληκτοι τώρα πολλοί αναρωτιούνται πώς δραχμιστής δημοσιογράφος είχε κινητή περιουσία εκατομμυρίων ευρώ και ακίνητη στις πιο ακριβές χώρες του κόσμου. Πώς, όπως αποκαλύφθηκε, η εφημερίδα «Χώρα» είχε λάβει κρατική διαφήμιση από την κυβέρνηση Καραμανλή 1.425.943 ευρώ».

Σήμερα, λοιπόν, και ο Πέτρος Κουσουλός, ξέσπασε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» λέγοντας για τον Γιώργο Τράγκα, ότι: «Όταν μασαμπούκωνε, δεν μιλούσε για τον Καραμανλή»…

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News