Κουρουμπλής: «Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου»

17 Δεκεμβρίου, 20211:26 ΜΜ

Επιμένει στα όσα είπε, χθες, Πέμπτη από το βήμα της Βουλής περί «δολοφονιών ανθρώπων», ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN. Ο κ. Κουρουμπλής αρνήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στη διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κουρουμπλής: Ήξερε ή δεν ήξερε ο κ. πρωθυπουργός;

«Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιεύμενη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι», σημείωσε αρχικά.

«Βεβαίως το εμβόλιο είναι απαραίτητο, αλλά δεν φτάνει. Παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας», είπε επίσης ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο, ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου. Εάν αυτό δεν είναι δολοφονία, τι είναι; Το λέω εγώ και όποιος θέλει ας πάει στον εισαγγελέα. Πώς πεθαίνανε άνθρωποι εκεί; Είναι η πρώτη φορά που ακούτε ότι καλούν ανθρώπους που δεν έχουν καμία ειδικότητα σχετική να φροντίζουν διασωληνωμένους; Πάθαμε Μυθδριδατισμό; Χάνονται άδικα άνθρωποι. Και το ερώτημα είναι; Ήξερε ή δεν ήξερε ο κ. πρωθυπουργός;»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News