Κουρκούλης: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

13 Νοεμβρίου, 202012:03 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρκούλης για να συζητήσουν για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού στη νύχτα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο έχει επηρεάσει η κρίση τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορονοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα».

Για να αναφέρει σε άλλο σημείο: «Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ό, τι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ό, τι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο».

«Δεν ανήκω σε μια κατηγορία που μπορώ να κάθομαι τον επόμενο χρόνο… χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας..»

Για να συμπληρώσει: «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι… Μόνο δίνουμε συνέχει για τις υποχρεώσεις…».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News