Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚούρεψε κοντά τα μαλλιά, ξυρίστηκε, έγινε άλλος: Τον Αλέξανδρο Σταύρου δεν τον...

Κούρεψε κοντά τα μαλλιά, ξυρίστηκε, έγινε άλλος: Τον Αλέξανδρο Σταύρου δεν τον γνωρίζει ούτε η Τουμασάτου

Αλέξανδρος Σταύρου έκανε μία σπάνια εμφάνιση, συνοδεύοντας τη σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου, σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου.

Πρόκειται για τη νέα συγγραφική δουλειά της καλής φίλης του ζευγαριού, Βάσιας Αργέντη, με τίτλο «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ», η οποία ηγείται της δραματικής σχολής «Έκτη Τέχνη», όπου διδάσκει σε σεμιναριακά μαθήματα η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η σπάνια εμφάνιση του Αλέξανδρο Σταύρου

Το ζευγάρι, σε όλη τη βραδιά, ήταν συνεχώς μαζί και χωρίστηκαν μόνο όταν η ηθοποιός προλόγισε κάποια σημεία του βιβλίου.

Ανανεωμένος ο Αλέξανδρος Σταύρου

Ο ηθοποιός έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του, σε σχέση με την τελευταία φορά που εθεάθη σε βραδινή έξοδό του, στις 24 Μαρτίου, με τη Μαριάννα Τουμασάτου, στο “Από Μηχανής Θέατρο”, για την επίσημη πρεμιέρα “Zαν και Βεατρίκη”.

Συγκεκριμένα, έχει κουρέψει κοντά τα μαλλιά του, γεγονός που άλλαξε τελείως την εμφάνισή του.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου έκανε μία αλλαγή

503
«Δεν μπορώ, δεν γίνεται»: Ο Αλέξανδρος Σταύρου εξηγεί για πρώτη φορά γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στο MEGA στη νέα σειρά «Το αύριο μας ανήκει» ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν μπορώ, δεν γίνεται»: Ο Αλέξανδρος Σταύρου εξηγεί για πρώτη φορά γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις
Υπάρχει κάποιος λόγος που αποφεύγεις τις συνεντεύξεις;

Γενικά με δυσκολεύει η έκθεση, δεν αισθάνομαι άνετα και νιώθω ότι δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό, οπότε αφήνω άλλους να το κάνουν που έχουν ίσως να πουν ουσιαστικότερα πράγματα.

Πιστεύεις ότι μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί για αυτήν την επιλογή;

Σίγουρα αυτό μπορεί να έχει μεταφραστεί από κάποιους ως «ο Σταύρου είναι σνομπ ή περίεργος».

Τηλεοπτικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσες συνέντευξη;

Νομίζω ότι δεν έχω δώσει! Κάποια στιγμή ήμουν σε περιοδεία με έναν φίλο που σκηνοθετούσε την παράσταση, ήταν και παραγωγός και με παρακάλεσε να δώσω συνέντευξη σε ένα τοπικό κανάλι. Λέω «δεν μπορώ, δεν γίνεται». Στο τέλος σκέφτηκα, «εντάξει φίλος είναι, σε τοπικό κανάλι είναι, θα το επιχειρήσω». Πρέπει να σου πω ότι πήγα μέχρι τον σταθμό και λίγο πριν βγω στον αέρα, είπα «συγνώμη, είναι αδύνατον να το κάνω», χαιρέτησα ευγενικά και έφυγα.

Τα πιο σημαντικά