Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διεθνή«Κουρέλι» η Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή. Υπέφερα,...

«Κουρέλι» η Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή. Υπέφερα, δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου»

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ για λογαριασμό του δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για την επαγγελματική τους αλλά και προσωπική ζωή.

Η επιρροή στην ψυχολογία της

Μεταξύ άλλων η δημοφιλής παρουσιάστρια έκανε ειδική αναφορά στα νούμερα τηλεθέασης και την επιρροή στην ψυχολογία της καθώς αποκάλυψε πως αν έκανε κάτω από 40% δεν πήγαινε ούτε στο περίπτερο από την ντροπή.

Όλα όσα δήλωσε η Αννίτα Πάνια για τα νούμερα τηλεθέασης

«Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη. Στα Παρατράγουδα και το Κουφέτο, αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στο 38% υπέφερα. Όταν πέρασα τη φάση με τα χαμηλά νούμερα, την είδα αλλιώς, σταμάτησα να έχω κόλλημα. Σήμερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Maestro, φτάνουν το 30%» είπε στην αρχή η Αννίτα Πάνια.

«Κι εγώ που ενδιαφερόμουν πολύ για τα νούμερα, τώρα πια κριτήριο επιτυχίας θεωρώ την αναπαραγωγή. Δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι καλό», ενώ η Αννίτα Πάνια τόνισε στην συνέχεια: «Αυτό το έζησα πέρυσι με το Ανοιχτά. Το Μέσο έχει αλλάξει πλέον. Ο άλλος θα σε δει στο τηλεφωνάκι την ώρα που θέλει.

«Είναι όμως ανειλικρινές να λες ότι δεν σε νοιάζουν τα νούμερα. Θέλεις να πηγαίνεις καλά» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Τα πιο σημαντικά