Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
διάφορα«Κουραστήκαμε με τον Αντώνη, είναι λογικό»: Σπάει την σιωπή της η Μαρία...

«Κουραστήκαμε με τον Αντώνη, είναι λογικό»: Σπάει την σιωπή της η Μαρία Μπεκατώρου για τον γάμο της

Στα ενδότερα του γάμου της εισχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου και αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να περάσει κρίση με τον σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής, οπότε κάθε φορά που μιλά κάνει και αποκαλύψεις, με την ίδια να αναφέρεται στο γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο και το πόσες φορές έχει δοκιμαστεί.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε μιλήσει στο «ΟΚ», απαντώντας για την αποχή της από τα τηλεοπτικά, μέχρι την επιστροφή στο Mega, και το τι σήμαινε για την καθημερινότητά της, μαζί με την καραντίνα.

Μαρία Μπεκατώρου: Τα λόγια για το σύζυγό της και τα προβλήματα

Πως επηρέασε τη σχέση σου με τον Αντώνη αυτό το διάλειμμα; Φαντάζομαι ότι δεν είχατε συνηθίσει να είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει μάθει να ξυπνάει το πρωί και να πηγαίνει στη δουλειά του και η καθημερινότητά του περιστρέφεται γύρω από αυτή, μαθαίνει να βάζει και όλες τις συνήθειες και τα πρόσωπα της ζωής του σε μια σειρά. Αν αυτό αλλάξει, χάνονται και οι ισορροπίες. Ε, πού και πού τη χάσαμε την ισορροπία μας με τον Αντώνη. Και είναι και λογικό γιατί και οι δύο κουραστήκαμε να είμαστε τόσο πολύ μαζί. Θέλαμε να πάρουμε λίγο αέρα. Μη φανταστείς ότι έγινε κάτι σοβαρό. Ας πούμε, για παράδειγμα, στις διακοπές κάποια στιγμή θυμάμαι ότι του είπα «δεν αντέχω να κάνω άλλα μπάνια». Του Αντώνη τού αρέσει να πηγαίνουμε στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ε, κάποια στιγμή τού είπα «θέλω να γυρίσουμε στην Αθήνα, να μπω στην κουζίνα μου και να μαγειρεύω». Τέτοια γίνονταν.

Ήταν πιο δύσκολο αυτό το διάστημα ή η περίοδος της καραντίνας;

Στην καραντίνα δυσκολευτήκαμε περισσότερο γιατί ήμασταν κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Τώρα είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε, να δούμε ωραία μέρη. Στην καραντίνα μπορούσαμε να τσακωθούμε κυριολεκτικά για το τίποτα. Από το γιατί άφησες τα παπούτσια εκεί και όχι παραπέρα μέχρι και για το ποιος θα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μας.

Τα πιο σημαντικά