Κούκλατζης και Μητρετώδης ψάλλουν το «Τη Υπερμάχω» και συγκινούν

31 Αυγούστου, 2018 11:17 ΜΜ
More videos

Οι Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης επέστρεψαν στην Ορεστιάδα καθώς η άδειά τους ολοκληρώνεται και θα επιστρέψουν στις υπηρεσίες του. Επί πεντέμισι μήνες παρέμειναν κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης και την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έμειναν ελεύθεροι.

Αυτή η μέρα μόνο τυχαία δεν είναι για τους δύο στρατιωτικούς που πιστεύουν βαθιά κι αναγνωρίζουν πως η Παναγία τους βοήθησε σε αυτή την περιπέτεια. Την Τρίτη παρευρέθηκαν στην παράκληση στο ναό Παναγίας Κλεισσούς και όπως φαίνεται στο βίντεο του Εκκλησιαστικού Σταθμού 4Ε μαζί με τον π. Αθανάσιο, πνευματικό του Δημήτρη, έψαλαν μαζί τις παρακλήσεις και Τη Υπερμάχω σε κλίμα συγκίνησης.

Δείτε το βίντεο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Αποκλειστικό βίντεο τουΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε από την Ορεστιάδα , όπου βρέθηκαν αυτή την Τρίτη οι στρατιωτικοί μας Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης. Στον Ιερό Ναό Παναγίας Κλεισσούς , όπου κάθε Τρίτη τελούσαν (και θα συνεχίσουν να το κάνουν ) παράκληση. Στην Παναγία μας για τους 2 που ήταν φυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης. Ο π. Αθανάσιος , πνευματικός του Δημήτρη , στις εικόνες ενώ οι 2 σεμνά και ταπεινά βρλεθηκαν με απόλυτη συγκίνηση στο Ναό της Παναγιάς μας. Βίντεο που παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ .

Gepostet von ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε am Donnerstag, 30. August 2018