Κούγιας: «Η κόρη μου δίνει Πανελλήνιες 2023 και διαβάζει απάνθρωπα. Είναι καλλονή με μυαλό επιστήμονα»

31 Μαΐου, 20237:21 ΜΜ

“Πρεμιέρα” την Παρασκευή 2 Ιουνίου για τις Πανελλήνιες 2023  και οι μαθητές της Γ Λυκείου αλλά και οι γονείς βιώνουν άγχος και ψυχολογική φόρτιση.

Όπως αποκάλυψε σε σημερινές του δηλώσεις ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, η 17χρονη κορη του Μάιρα διαβάζει πυρετωδώς καθώς φέτος δίνει Πανελλήνιες.

“Η κόρη διαβάζει απάνθρωπα. Είναι καλλονή με μυαλό επιστήμονα”

“Μόλις τελειώσω τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μου θα πάω κατευθείαν σπίτι μου, όπου η κόρη μου διαβάζει γιατί στις 2 του μηνός αρχίζουν οι πανελλήνιες εξετάσεις και δεν έχω λείψει ποτέ από κοντά της.

Διαβάζει απάνθρωπα. Πολλές φορές την πιέζω να βγει μια βόλτα. Είναι μια καλλονή, η οποία έχει όμως μυαλό επιστήμονος“.
Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Η 17χρονη Μάιρα αν και έχει τα φόντα να ασχοληθεί με το modelling, προτιμά να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της, Αλέξη Κούγια, και να σπουδάσει νομικά. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει η μαμά της Εύη Βατίδου 

«η αλήθεια είναι ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά, στο 1,80 με 1,83 πόσο είναι. Η απόφαση είναι δική της καθαρά, εγώ τις το έχω προτείνει (να ασχοληθεί με το μόντελινγκ) εδώ και πολλά χρόνια.

Η ίδια όμως μέχρι σήμερα που κοντεύει τα 18 έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Την έχουν ζητήσει από μεγάλο γραφείο στο εξωτερικό, η ίδια όμως θέλει να κάνει κάτι άλλο. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν την έχει βάλει ο πατέρας της σε αυτό το τριπάκι».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News