Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚούγιας για Κασσελάκη: «Φτωχόπαıδα σαν εμένα καθiσαμε 32 μήνες στον στρατó, αuτός...

Κούγιας για Κασσελάκη: «Φτωχόπαıδα σαν εμένα καθiσαμε 32 μήνες στον στρατó, αuτός κάνει διακοπές»

“Αυτό δεν είναι στρατός, αυτό είναι διακοπές. Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί” είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, για την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

“Όταν σου χτυπάει την πόρτα ο καρκίνος, τη μία ημέρα λες δόξα τω Θεό, την άλλη βοήθα Παναγιά. Αυτός ο καρκίνος από τον οποίο πάσχω, θεραπεύεται. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πεθάνω από αυτόν. Δεν με φοβίζει κάτι. Μία ημέρα μου είναι η ζωή όλων των άλλων μαζί. Ρουφάω την κάθε μέρα, από τότε που άρχισα να πατάω στα πόδια μου. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, αγάπησα, με αγάπησαν, έκανα παιδιά, κυκλοφορώ μόνος μου χωρίς μπράβους. Με αγαπάει ο κόσμος” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε και για την προσωπική του ζωή. “Πάντοτε είμαι καλά στα προσωπικά μου. Ένας άνθρωπος που είναι στο μικροσκόπιο, θα πρέπει να αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του. Ένας άνδρας που έχει αυτοσεβασμό, δεν πρέπει ποτέ να μιλάει για τα προσωπικά του με οποιαδήποτε γυναίκα. Σιχαίνομαι κάποιους που βγαίνουν στην τηλεόραση και δυσφημίζουν τις γυναίκες τους. Η γυναίκα είναι ιερό πρόσωπο, χωρίς τη γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει ένας άνδρας” δήλωσε.

Ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε και για την Εύη Βατίδου: “Είχα πει ότι θα πάω στην εκκλησία φουλ ερωτευμένος, και πήγα. Όχι ότι δεν είχα ερωτευτεί νωρίτερα άλλες γυναίκες, και πιθανόν καταλληλότερες από τη γυναίκα που επέλεξα για να παντρευτώ. Υπήρξε ένας πολύ μεγάλος έρωτας, ένας πολύ ωραίος γάμος, δύο παιδιά καρποί έρωτος”.

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο γνωστός ποινικολόγος είπε: “Αυτό είναι κωμωδία και υποκρισία. Φτωχόπαιδα σαν εμένα καθίσαμε 32 μήνες στον στρατό. Εγώ μάλιστα δικηγόρος και δεν με έκαναν αξιωματικό λόγω φρονημάτων και ήρθε τώρα αυτό το παιδί που μπήκε στη ζωή μας με έναν βάρβαρο τρόπο, χωρίς κανέναν σεβασμό και δεν ντρέπεται να κάνει αυτά τα πράγματα και να προβάλλει ότι πάει στρατό; Αυτό δεν είναι στρατός, αυτό είναι διακοπές. Αν τον αφήσεις στην Ομόνοια, θα χαθεί”.Τα πιο σημαντικά