Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚούγιας: «Αυτόφωρο για όσους πλουτίζουν από το δράμα της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Κούγιας: «Αυτόφωρο για όσους πλουτίζουν από το δράμα της Ρούλας Πισπιρίγκου»

«Λάβρος» ο Αλέξης Κούγιας κατά δημοσιογράφων, παρουσιαστών αλλά και αρκετών ακόμα προσώπων, αναφορικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γνωστός ποινικολόγος σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε πως θα ζητήσει ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας για όλους όσους δημοσιοποιούν παράνομα στοιχεία της δικογραφίας της υπόθεσης.

«Στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν, εκτός των «δημοσιογράφων» και συνταξιούχοι αστυνομικοί, ιατροδικαστές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι και οποιοσδήποτε δεν σεβάστηκε το τεκμήριο αθωότητος της κυρίας κατηγορουμένης», αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως όλοι οι παραπάνω επιχειρούν να πλουτίσουν σε βάρος της δυστυχίας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, μόλις ανέλαβα την υπεράσπιση της κυρίας Σ.Π., προσέφυγα στο Πρωτοδικείο Αθηνών και με δικαστική απόφαση απαγορεύτηκε σ’ έναν «δημοσιογράφο», ήδη καταδικασμένο αμετάκλητα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως από συνάδελφό μου και στην εκπομπή, όπου αυτός φιλοξενείται καθημερινά, να χρησιμοποιούν στην εκπομπή τους δικόγραφα από τις ποινικές δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί εις βάρος της εντολέως μου.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι τα κέρδη της εκπομπής και των παρουσιαστών, τα οποία ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ από αυτήν την παρανομία, είναι ανώτερα από το σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις και γι’ αυτό από σήμερα, θα ενεργοποιήσω κατ’ εντολήν της κυρίας Σ.Π., την αυτόφωρη διαδικασία τόσο για τη συκοφαντική δυσφήμιση που καθημερινά διαπράττουν κατά της εντολέως μου αυτοί και κάποιοι ασυνείδητοι κατά την εντολέα μου ιατροδικαστές της πλάκας, που χρησιμοποιούν τη δυστυχία της για να γίνουν γνωστοί, όσο και για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η ασυδοσία και η παρανομία αδίστακτων δημοσιογράφων και παρουσιαστών θα τελειώσει αμετάκλητα και αυτό θα γίνει από την εντολέα μου και εμένα.

Στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν, εκτός των «δημοσιογράφων» και συνταξιούχοι αστυνομικοί, ιατροδικαστές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι και οποιοσδήποτε δεν σεβάστηκε το τεκμήριο αθωότητος της κυρίας κατηγορουμένης και πλουτίζει καθημερινά από τη δυστυχία της».

Τα πιο σημαντικά