Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚόβονται άρον άρον επεισόδια από τον Σασμό: Η ανακοίνωση του ALPHA μούδιασε...

Κόβονται άρον άρον επεισόδια από τον Σασμό: Η ανακοίνωση του ALPHA μούδιασε τους τηλεθεατές -Οι καταιγιστικές εξελίξεις

Με δύο λιγότερα επεισόδια θα έρθει η σειρά «Σασμός» την επόμενη εβδομάδα. To ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών αλλά και το Just2Us προκάλεσαν αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha. Την Τετάρτη 10 Μαΐου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση το «Εκλογές 2023: Debate Πολιτικών αρχηγών», στις 21:00. Την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00 θα προβληθεί το «Just the 2 Of Us».

Και μπορεί ο «Σασμός» να έχει δυο λιγότερα επεισόδια, στα επεισόδια που θα προβληθούν οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, εκείνος όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντι της. Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του αποφασίζει να αναθέσει τις δουλειές του στον Βαγγέλη. Ο Αντώνης δείχνει έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της διοίκησης του τμήματος και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αγαπημένης του Μαρίνας.

648 660x370 1

Αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 08 Μάϊου – Επεισόδιο 129: Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος όμως φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του, ενώ αποφασίζει να αναθέσει τις δουλειές του στον Βαγγέλη. Ο Αντώνης δείχνει έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της διοίκησης του τμήματος και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αγαπημένης του Μαρίνας. Στο μεταξύ η Θοδώρα θα λάβει ένα δώρο που θα την χαροποιήσει και συγχρόνως θα την αναστατώσει.

649 660x370 1

Τρίτη 09 Μάϊου – Επεισόδιο 130: Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει επιτέλους από πού πηγάζει η προκατάληψή της. Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό. Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες.

650 660x370 1

Πέμπτη 11 Μάϊου – Επεισόδιο 131: Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.
Τα πιο σημαντικά