Κουντουρά: «Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια»

21 Οκτωβρίου, 2017 1:25 ΜΜ
More videos

Αίσθηση προκάλεσε μία φράση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η οποία υποστήριξε ότι πλέον δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια.

«Η κυβέρνηση έχει κοινωνική δικαιοσύνη, το έχει αποδείξει. Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πάμε πολύ καλά , ο κάθε υπουργός από εμάς έχει την υποχρέωση να δουλεύει για να πετύχει και να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό τον δρόμο προς την ανάπτυξη. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα το καταφέρουμε» επεσήμανε η κ. Κουντουρά.

«Δεν αρκεί ένα πιάτο φαγητό» της επεσήμανε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε, έτρωγαν από τα σκουπίδια», είπε η υπουργός Τουρισμός.

«Και είναι επιτυχία ότι δεν τρώνε από τα σκουπίδια;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Ναι, είναι επιτυχία. Εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη χώρα και μέσα σε 2,5 χρόνια, τουλάχιστον ο Έλληνας ζει αξιοπρεπώς», απάντησε.

«Στη δική μας διακυβέρνηση και μέχρι να βγούμε από την επιτροπεία έχουμε φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε θέσεις εργασίας, σε εξαγωγές, σε επιχειρήσεις , στον τουρισμό.

Θα πρέπει να δείτε την καλή πλευρά και τι έχουμε πετύχει. Και όλοι θα κριθούμε επί τους αποτελέσματος και επί της δουλειάς μας» κατέληξε η κ. Κουντουρά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: