Κουκουβάγια αναγνωρίζει τον άνδρα που την έσωσε και τον αγκαλιάζει εγκάρδια

June 8, 2016 6:58 PM
More videos

Η Gigi, είναι μια κουκουβάγια (horned owl) που βρέθηκε λίγο πριν το θάνατο όταν την έφεραν στο κέντρο διάσωσης Wild at Heart, στο Μισισιπή. Το φτωχό πλάσμα υπέφερε από ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

«Αυτό το πουλί ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα που έχουμε φροντίσει ποτέ. Το γεγονός πως έχει ζήσει, είναι πέρα από την κατανόηση. Ωστόσο, μετά από μια εκτεταμένη θεραπεία, η GiGi έγινε καλύτερα. Πιθανότατα αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε η φροντίδα του Douglas Doug Pojeky, γνωστός και ως «γητευτής αρπακτικών πουλιών.» δήλωσε η Missy Dubuisson, η ιδρυτής του κέντρου διάσωσης.

«Όλα τα χρόνια που εργάζομαι με αρπακτικά πουλιά, δεν έχω δει κανέναν να έχει τέτοιο δέσιμο με τα υπέροχα πλάσματα.» εξηγεί η Dubuisson. Η GiGi εμπιστεύτηκε τον Pojeki εντελώς. Έφυγε για να επισκεφθεί για λίγο την οικογένειά του στο Μίσιγκαν και μόλις επέστρεψε η κουκουβάγια δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό της. Όχι μόνο ξεκίνησε να χορεύει αλλά ξεκούραστε το κεφάλι της στον ώμο του και τον αγκάλιασε. «Κυριολεκτικά φέρνει δάκρυα στα μάτια μου να τον βλέπω να αλληλεπιδρά με αυτά τα πουλιά.» πρόσθεσε η ιδρυτής ενώ συμπλήρωσε: Τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται απόλυτα. Είναι η εμπιστοσύνη που βλέπετε στο πρόσωπό της.

Η κουκουβάγια ήταν τόσο ευγνώμων στον διασώστη της, Pojeky που δεν μπορούσε να σταματήσει να τον αγκαλιάζει μόλις εκείνος επέστρεψε από ένα ταξίδι του.

rescue-owl-hugs-man-gigi-douglas-pojeky-4

«Αυτό το πουλί ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα που έχουμε φροντίσει ποτέ.»

rescue-owl-hugs-man-gigi-douglas-pojeky-5

Ο Pojeky βοήθησε την κουκουβάγια να ανακάμψει μετά από ένα σημαντικό τραύμα στο κεφάλι.

rescue-owl-hugs-man-gigi-douglas-pojeky-1

«Όλα τα χρόνια που εργάζομαι με αρπακτικά πουλιά, δεν έχω δει κανέναν να έχει τέτοιο δέσιμο με τα υπέροχα πλάσματα.» εξηγεί η ιδρυτής του κέντρου διάσωσης.

rescue-owl-hugs-man-gigi-douglas-pojeky-2

«Τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται απόλυτα. Είναι η εμπιστοσύνη που βλέπετε στο πρόσωπό της.»

rescue-owl-hugs-man-gigi-douglas-pojeky-3

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την κουκουβάγια GiGi που διασώθηκε και είναι πλέον καλά.

Gorgeous, Gigantic Great Horned Owl Who just named her self~ GiGi~

This baby has a significant head trauma from a hit by car situation. But this baby is making progress and is doing well.

Doug is a slackin' this morning BUT never fails in his skills with these magnificent creatures.

Don't forget our bird of prey fund to help feed these babies.

R2J2Rodents@gmail.com

THANKS YA'LL!

Δημοσιεύτηκε από Wild at Heart Rescue στις Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

wildatheartrescue.org | Facebook

Ακολουθήστε μας στο facebook: