Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΠαiδαρоς σαν τον Τάιλερ και оμоφuλóφιλος: Αuτός είναι πανέμоρφος ο γαμπρóς του...

Παiδαρоς σαν τον Τάιλερ και оμоφuλóφιλος: Αuτός είναι πανέμоρφος ο γαμπρóς του Κασσελάκη με τον σύντροφό του

Όταν είχε πρωτοεµφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όλοι έψαχναν τα συγγενικά του πρόσωπα. Ετσι λοιπόν εντοπίστηκε και η πεθερά του, µητέρα του Τάιλερ, η οποία είχε αναφέρει πως έχει ακόµα έναν γιο οµοφυλόφιλο.

Οπως µπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες που βρήκαµε, τα δύο αδέρφια µοιάζουν πολύ, σαν δυο σταγόνες νερό. Η µητέρα τους έχει δηλώσει πως είναι περήφανη για τους γιους της, µε τους οποίους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι αχώριστοι.

Οι τρεις τους ποζάρουν συχνά-πυκνά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τις στιγµές της οικογενειακής τους ευτυχίας. Μάλιστα, εκτός από τα δυο της αγόρια, Τάιλερ και Κόντι, φωτογραφίζεται και µε τους συντρόφους τους, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νταν, αντίστοιχα. img 65f19ec08c8c4

Ποιος είναι ο αδερφός του Τάιλερ

Ο αδερφός του Τάιλερ, Κόντι Μακµπέθ, είναι σύµβουλος πωλήσεων σε κτηµατοµεσιτικές εταιρείες στην Αµερική, που διαχειρίζονται πανάκριβα ακίνητα. Μάλιστα, εδώ και τρία χρόνια και οκτώ µήνες, σύµφωνα µε το προφίλ του στο Linkedin, εργάζεται στη Sotheby’s International Realty, µέσω της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ αγόρασαν το νέο, υπερπολυτελές και πανάκριβο σπίτι στο Κολωνάκι.

Ο Κόντι στο επαγγελµατικό του προφίλ στο Facebook παραπέµπει στον ιστότοπο της εταιρείας και παραθέτει το εταιρικό e-mail που διαθέτει στη Sotheby’s. Τώρα φαίνεται πως εργάζεται στη Washington Fine Properties, ενώ παλαιότερα εργαζόταν και στην εταιρεία Heider Real Estate, µε τους υπεύθυνους να δηλώνουν στο Facebook περήφανοι για τη συνεργασία αυτή. Πάντως, τα δύο αδέρφια φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά, εκτός από την εξωτερική τους εµφάνιση.

Και οι δύο έχουν επιλέξει παρόµοιο τρόπο ζωής, ανεβάζουν στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προσωπικές τους στιγµές, ενώ και τα δύο ζευγάρια έχουν αγάπη για τα κατοικίδια. Εκτός από τον Στέφανο και τον Τάιλερ, που έχουν για συντροφιά τη Φάρλι, αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής του Κόντι και του συντρόφου του, Νταν, είναι ο Ρέµπελ, ο οποίος τους συνοδεύει παντού. img 65f19ec136c26

Τα πιο σημαντικά