Κουφοντίνας: Πήρε άδεια για την οικογένεια και τα μελίσσια του

9 Νοεμβρίου, 2017 7:38 ΜΜ
More videos

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε ενώπιον του συμβουλιου προκειμένου να ακουστεί για την 48ωρη άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τις προϋποθέσεις καλής χρήσης της άδειας, που ειναι οι μόνες που ζητεί ο νόμος.

Με άλλα λόγια, επικαλέστηκε τους δεσμούς με την οικογένεια και την επαγγελματική αποκατάσταση που ειναι ο δρόμος για την επανένταξη στην κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε: “Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενισχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ, επίσης, να επανασυστήσω την μελισσουργική μονάδα που είχα”.

Πηγές από τις φυλακές Κορυδαλλού εξηγούν πως μία άδεια δεν σηματοδοτεί αθώωση ή καταδική του κρατούμενου, επισημαίνοντας πως δεν λαμβάνεται σε σχέση με τα αδικήματα που έχει διαπράξει ο κρατούμενος αλλά με τη συμπεριφορά του στη φυλακή. Όπως ήδη έχει αναφέρει το news247, αρκεί ο κρατούμενος για ισόβια κάθειρξη να έχει συμπληρώσει 8 πραγματικά έτη έκτισης.

Ο Κουφοντίνας εξήλθε γύρω στις 12 το μεσημέρι από τις φυλακές του Κορυδαλλού, συνοδεία της συζύγου του, Αγγελικής Σωτηροπούλου, του γιου του Έκτορα και της δικηγόρου του Γ. Κούρτοβικ.

[news247]

Ακολουθήστε μας στο facebook: