Κωτσόβολος και Lidl μπήκαν στα «χωράφια» του Jumbo

25 Δεκεμβρίου, 202011:37 ΠΜ
More videos

Να πάρουν ένα μερίδιο από την αγορά παιχνιδιών, ειδικά φέτος που η Jumbo αποφάσισε ότι δεν μπαίνει στο click away, θέλουν Κωτσόβολος και Lidl.

Συγκεκριμένα η Jumbo, που όπως είναι γνωστό παίρνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς τα Χριστούγεννα, στέλνει τις παραγγελίες και δεν κάνει click away. Οπότε άλλες αλυσίδες βλέπουν την ευκαιρία να μπουν στην αγορά και να πουλήσουν φέτος παιχνίδια.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων.

Μάλιστα, διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη σε 20 λεπτά. Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιρειών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α..
Με τηλεφωνικές παραγγελίες και click away αποφάσισε η Lidl Ελλάς να πουλήσει παιχνίδια. Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που θέλουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή την εφαρμογή Lidl. Η παραγγελία γίνεται τηλεφωνικώς –σημειωτέον ότι η αλυσίδα δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα–, με τους καταναλωτές να αναφέρουν την περιγραφή και τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και το κατάστημα που τους εξυπηρετεί για την παραλαβή της παραγγελίας.

Το click away ξεκινάει από σήμερα και αφορά παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι βάσει της επικαιροποιημένης κοινής υπουργικής απόφασης εξακολουθεί να απαγορεύεται η πώληση από τα φυσικά καταστήματα σούπερ μάρκετ σειράς διαρκών αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών. Ωστόσο, η απαγόρευση αυτή δεν περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως ρητώς αναφέρεται στην ΚΥΑ, συμπεριλαμβάνοντας καθώς φαίνεται εν γένει τις εξ αποστάσεως πωλήσεις, ακόμη και αν αυτές αφορούν συνδυασμό ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικών παραγγελιών. Σημειώνεται ότι η Lidl Ελλάς είναι μια από τις αλυσίδες όπου ο τζίρος που προέρχεται από τα μη διαρκή αγαθά είναι από τους μεγαλύτερους στον κλάδο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News