Κωστόπουλος για ξεβλάχιασμα: «Ζω στην χώρα του απολύτως σχιζοφρενούς ατόμου»

19 Απριλίου, 2018 4:06 ΜΜ
More videos

«Υπάρχει μια ασθένεια που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες αλλά θέλει να σε δολοφονήσει με ένα γραπτό κείμενό του»
Διευκρινίσεις για τη φράση «νομίζω ότι μόνο καλό έκανα με τα περιοδικά μου… ξεβλάχεψα την Ελλάδα» που προκάλεσε σάλο έδωσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως είπε «ζω στην χώρα του απολύτως σχιζοφρενούς ατόμου. Εγώ απάντησα στην πλάκα με τη φράση αυτή επειδή μου έχουν καταλογίσει ότι κατέστρεψα την Ελλάδα και ότι προκάλεσα μέχρι και την την τρύπα του όζοντος. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ για την πάρτη μου ότι “ευτυχώς έφυγα από το Βόλο και ξεβλάχεψα”» είπε χαρακτηριστικά.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει τις αντιδράσεις σε βάρος του είπε ότι «είμαι έδω και πολλά χρόνια σάκος του μποξ και το ξέρετε» για να προσθέσει ότι «αν το έλεγε ένας άλλος άνθρωπος δεν θα γινόταν τίποτα».

«Υπάρχει μια ασθένεια που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες αλλά θέλει να σε δολοφονήσει με ένα γραπτό κείμενό του» συνέχισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει και όσα είπε ο πρόεδρος της «Συντροφιάς Βλάχων Αθήνας» είπε χαριτολογώντας: «Είμαι και ρατσιστής γιατί προφανώς εννοούσα να διώξουμε και τους βλάχους». «Από πού είμαι κι εγώ; Από το Μπάκιγχαμ είμαι; Από το Βόλο. Είναι δυνατόν ο κάθε ηλίθιος να εκλάβει αυτή τη φράση κάπως;» αναρωτήθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας των περιοδικών εκδόσεων.

Μιλώντας για το επιχειρηματικό του παρελθόν στον χώρο των περιοδικών αρχικά είπε ότι «εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πήρα δάνεια. Το ΠΑΣΟΚ με έγραψε στα τρία του» για να προσθέσει ότι «ο Τύπος όταν βγηκε το ΚΛΙΚ έγινε ξεβλάχωμα, ήταν Ευρώπη (σ.σ. το Κλικ), τότε το μεγαλύτερο αντίστοιχο ήταν ο Χατζηφωτίου με στήλη κοσμικών».

Αποκάλυψε, δε, ότι «πριν από έναν μήνα κάποιος μου είπε να βάλουμε λεφτά να βγάλουμε περιοδικό και του απάντησα “δεν βάζεις αυτά τα λεφτά να κάνουμε ταξίδια και να μην χρωστάμε κανένα;”».

Σύμφωνα με τον ίδιο «καλό περιοδικό που να βγει στο περίπτερο δεν μπορείς να βγάλεις γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Ήταν υπερπαραγωγές και τα δικά μου και των άλλων εκδοτών».

Στην ερώτηση τι θα έλεγε σε όσους σχολιάζουν σε βάρος του ο Πέτρος Κωστόπουλος αφού παρατήρησε ότι «μιλάμε για στημένη συντήρηση απέναντί μου» για να προσθέσει: «τι απάντηση να δώσεις σε κάποιον επειδή μετακόμισα; Μιλάμε για κακοήθια βαριά και εγώ γελάω από χθες».

«Αναρωτιέμαι: αφού με σιχαίνονταν και δεν με διάβαζαν γιατί ασκούν κριτική; Δεν μπορεί από μια λέξη, μια φράση να γίνονται όργια σε βάρος μου» κατέληξε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζωντανά στον ΘΕΜΑ Radio 104.6

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ζωντανά στον ΘΕΜΑ Radio 104.6 στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη ? #ThemaRadio

Δημοσιεύτηκε από ΘΕΜΑ Radio 104.6 στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε μας στο facebook: