Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Βουτσάς: Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού και ο γιος τους Φοίβος...

Κώστας Βουτσάς: Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού και ο γιος τους Φοίβος τον καμάρωσαν στη σκηνή

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει η χώρα μας. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Στην ίδια καλή φάση ήταν και η προσωπική του ζωή, αφού η εξωτερική του εμφάνιση και το χιούμορ του κέντριζε αμέσως το ενδιαφέρον των γυναικών.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριου του 2016 ο αγαπημένος μας ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλίκη Κατσαβού και από τότε ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Η Αλίκη και ο μικρός Φοίβος στηρίζουν τον Κώστα σε κάθε του βήμα και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε πρεμιέρα.

Εχτές, η θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» , όπου συμμετέχει ο Κώστας Βουτσάς, είχε πρεμιέρα και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση και να τιμήσει τους πρωταγωνιστές. Ο κ. Βουτσάς καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και κέρδισε τις καλύτερες κριτικές.

alikikostas

Γιώργος Βαρδινογιάννης, Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού

alikifoivos

Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς

kostasalikifoivos

Κώστας Βουτσάς, Φοίβος Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού

kostasvoutsas

Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαμπουτζάκη, Αλίκη Κατσαβού, Φοίβος Βουτσάς, Σάντρα Βουτσά

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος – tlife

Τα πιο σημαντικά