Κώστας Νικούλι: «Είχα ροζ ταυτότητα και είμαι περήφανος για την καταγωγή μου – Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5:00 το πρωί»

28 Νοεμβρίου, 20229:40 ΜΜ
More videos

Μίλησε ανοιχτά για όλα σε συνέντευξη του

Ο γνωστός ανερχόμενος ηθοποιός που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε για τηλεοπτική συνέντευξη στο “Στούντιο 4” και μίλησε ανοιχτά για όλα, τόσο για την καταγωγή του, όσο και για τα βήματα του στην υποκριτική.

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Εγώ θυμάμαι από μικρός που η ταυτότητά μου δεν ήτανε μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι».

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καταγωγή του από την Αλβανία και το bullying που έχει δεχτεί σε μικρή ηλικία. Κώστας Νικούλι

«Στο σχολείο δεν ήμουν το μόνο παιδί με ροζ ταυτότητα», Κώστας Νικούλι

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Εγώ θυμάμαι από μικρός που η ταυτότητά μου δεν ήτανε μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι. Πήγαινα τότε με τους γονείς μου στο αλλοδαπών 5:00 η ώρα το πρωί για να πιάσουμε σειρά. Στο σχολείο δεν ήμουν το μόνο παιδί με ροζ ταυτότητα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο σχολείο με έκαναν να νιώθω παρείσακτος, αλλά όχι τόσο για την καταγωγή μου. Παρείσακτος μπορεί να νιώσεις κάπου που δεν θέλουν να βρίσκεσαι. Ο ρατσισμός υπάρχει με το κάθε τι. Εγώ κάπως υπερηφανευόμουνα και έλεγα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι. Τα παιδιά είναι αθώα και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, τι μπορεί να προκαλέσεις στον άλλον. Εμένα αυτό που μου προκάλεσαν είναι να είμαι πιο δυνατός, να μην ντρέπομαι και να μην κρύβομαι».

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικούλι για τον ρατσισμό

«Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ο ξένος, ο φόβος. Όταν κάτι δεν έχεις τη δύναμη να το αγκαλιάσεις και αν το μελετήσεις και να το ψάξεις και μάλλον από βαρεμάρα δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τότε παίρνεις απόσταση και λες αυτό είναι κάτι ξένο που θα μου κάνει κακό», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι πλέον έχουμε περάσει σε μία κοινωνία που αυτά έχουν εξαλειφθεί. Υπάρχει μία εξέλιξη, έχουμε κάνει βήματα μπροστά, απλά από ότι βλέπουμε, έχει περάσει σε άλλη φάση και τώρα μπορεί να μην είναι ένα παιδί από την Αλβανία, αλλά ένα παιδί, με άλλο θρήσκευμα, με διαφορετική σεξουαλικότητα και άλλα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News