Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν...

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν»

Έκπληξη στην Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να κάνει ο Κώστας Μαρτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής, εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μάλιστα, ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε τόσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα λάθη στην επαγγελματική του διαδρομή όσο και την απόφαση να κάνει ένα σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή του.

Ειδικότερα, ο Κώστας Μαρτάκης εξομολογήθηκε πως «δόξα τω Θεώ είναι η αλήθεια πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αγαπάνε πολλοί και κάθε χρόνο μου γίνονται διάφορες προτάσεις. Δεν είμαι περίεργος αλλά θέλω να κάνω κάτι που θα μπορέσω να είμαι 100% ο εαυτός μου. Ωραίο ήταν το πρωινό ή και κάτι βραδινό».

«Λάθη σίγουρα έχω κάνει και όλοι μας κάνουμε λάθη. Αν τα ξέραμε όλα, θα ήμασταν σαν τη Μενεγάκη ας πούμε! Ο καθένας στο είδος του! Προσπαθώ όμως να μαθαίνω από τα λάθη, να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη τουλάχιστον και αυτό είναι πολύ βασικό. Τραγουδιστής είμαι, με αυτό ζω και εκφράζομαι. Όλα τα άλλα τα κάνω για την δουλειά μου».

«Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα! Με έπιασε μια μέρα και είπα «τέλος». Μέχρι και περιοχή άλλαξα. Ήμουν γέννημα θρέμμα στα νότια προάστια και τώρα έχω βρεθεί στα βόρεια προάστια. Νομίζω ότι αυτό το έχω κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου και νομίζω ότι με «πιάνει» κάθε οκτώ χρόνια.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, τι συμβαίνει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Μαρτάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. «Δεν κρύβομαι. Δεν κάνω κάτι παράνομο, οπότε και να προσπαθώ να το κρύψω. Απλά δεν επιλέγω να έρθω εδώ με τη σχέση μου, να πάω σε ένα κοσμικό γεγονός με τη σχέση μου, να κάνω μια δημόσια φωτογράφιση ή στο σπίτι μου με τη σχέση μου.

Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά δεν έχει τύχει. Δεν μου έχει βγει, δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν».
Τα πιο σημαντικά