Κώστας Κυρανάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Έχετε αλλεργία προς την γαλανόλευκη, το έθνος και την πατρίδα»

Οκτ 27, 2018 8:32 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στην βραδινή πολιτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου βρέθηκε την Πέμπτη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης. Με την πολιτική συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από την κόντρα Κοτζιά-Καμμένου για τις αποκαλύψεις περί Σόρος , μυστικών κονδυλίων κ.α. , την φυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου , αλλά γύρω από τα εθνικά θέματα, ο κ.Κυρανάκης πήρε την σκυτάλη του λόγου, με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» το 1940:

«Αυτό το διήμερο είναι μία ευκαιρία να είμαστε κυρίως εθνικά υπερήφανοι για την ιστορία μας.

Δεν είναι έτσι μόνο για να αερολογούμε για τις έννοιες του φασισμού κλπ.

Να θυμηθούμε τι έκαναν οι Έλληνες τότε και να πάρουμε παράδειγμα από το θάρρος και την αυτοθυσία τους. Αυτό έχει αυτό το διήμερο, τα μεγάλα «όχι» τα οποία μας κάνουν εθνικά υπερήφανους».

Με το θερμόμετρο του διαλόγου να ανεβαίνει, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του σε οτιδήποτε σχετικό με το έθνος και την πατρίδα.

Χαρακτηριστικά λογομαχώντας με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Πιλάλη δήλωσε:

«Eίπα πριν πως οι μέρες που έρχονται είναι για να είμαστε εθνικά υπερήφανοι. Εσείς (στον ΣΥΡΙΖΑ) έχετε αλλεργία στη γαλανόλευκη σημαία, στις λέξεις πατρίδα, έθνος, σε όλα αυτα. Βγάζετε σπυράκια».

«Τόσα χρόνια εσείς πουλήσατε αυτή τη χώρα, την βγάλατε στα μανταλάκια, ευτυχώς που ήρθε η κυβέρνηση αυτή», απάντησε εν μέσω φωνών ο κ.Πιλάλης.

Δείτε συγκεκριμένα στο 1.10:

Ακολουθήστε μας στο facebook: