Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Κοκκινάκης: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κινδυνεύω από τον...

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί δεν κινδυνεύω από τον κορονοϊό»

Όσα υποστήριξε ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης μέσω skype το απόγευμα της Τρίτης στο Mega. Ο γνωστός πολίστας θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για το μεβόλιο κατά του κορονοϊού καθώς προηγούμενες δηλώσεις του, στην κάμερα εκπομπής του OPEN, σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε, το πρωί της ίδιας ημέρας, την αντίθεση του με τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Μια άποψη που διακαίως σήκωσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο.

Στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, λοιπόν, ο Κώστας Κοκκινάκης κλήθηκε να αιτιολογήσει την άρνηση του αυτή και να εξηγήσει για ποιους λόγους τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του δεν θα ήθελε να δεχθούν να εμβολιαστούν κατά της πανδημίας. «Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, δε, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: «Εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν. Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω» συμπλήρωσε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά