Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Καραφώτης: Αuτός είναι ο λόγоς που ακоλούθησε τη σύζυγό του στα...

Κώστας Καραφώτης: Αuτός είναι ο λόγоς που ακоλούθησε τη σύζυγό του στα social media μετά τον γάμо τους

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Μάνου, τη γνωριμία τους αλλά και τον θρησκευτικό γάμο τους.

«Ήθελα ο γάμος να είναι κλειστός, είχε πολύ λίγο κόσμο. Ήθελα να βγω να το φωνάξω να το πω, αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις δηλώσεις, δεν ήθελα. Δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, το σεβάστηκαν. Μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη μέρα σε διάφορες εκπομπές, κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψή μου ότι ειπώθηκε “πλήθος επωνύμων στον γάμο του Καραφώτη”. Υπήρξαν άτομα που το άκουσαν και είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας κλειστός γάμος» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Με την Κάτια είμαστε καιρό μαζί. Γνωριζόμαστε χρόνια, παρέα δεν κάναμε, αλλά γνωρίζαμε την ύπαρξη του άλλου. Μας πέτυχαν κάποια στιγμή σε ένα κάλεσμα κι εκεί έγινε γνωστό. Δεν έβαλα πρόγραμμα, από μόνος μου δεν το δημοσιοποίησα» αποκάλυψε ο Κώστας Καραφώτης.

«Η κορυφή του παγόβουνου ήταν ότι την έκανα follow στο Instagram μετά τον γάμο. Της έλεγα δεν με ενδιαφέρει να σε ακολουθώ στο Instagram, αλλά στην καθημερινότητά σου. Της είπα πως την ημέρα που θα παντρευτούμε θα την ακολουθήσω στο Instagram. Η Κάτια δεν με παίδεψε. Το ξέραμε προς τα εκεί θα πάει, το θέλαμε και οι δύο πολύ. Η Κάτια με ζει 24 ώρες το 24ωρο. Ίσως δεν μοιράζομαι μαζί της κάποια πράγματα της δουλειάς που δεν θα ήθελα να την βαραίνουν», συμπλήρωσε ο Κώστας Καραφώτης.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά