Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Γκιουλέκας (ΝΔ): «Θα ακυρώσουμε την επαίσχυντη συμφωνία»

Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ): «Θα ακυρώσουμε την επαίσχυντη συμφωνία»

*Του Κώστα Γκιουλέκα

Ντροπή: Εθνικά απομονωμένοι ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεταίροι του στην κυβέρνηση υπέγραψαν, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αυτή την επαίσχυντη συμφωνία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, με την οποία για πρώτη φορά Ελληνική κυβέρνηση αναγνώρισε ότι υπάρχουν “Μακεδόνες” που μιλούν την “μακεδονική” γλώσσα πάνω από τα βόρεια σύνορά μας!

Όταν έβλεπε κανείς σήμερα τις εικόνες απο τις Πρέσπες – απο ένα μέρος με ένα βαρύ αρνητικό συμβολισμό για όσα πριν δεαετίες είχαν αποφασιστεί  εκεί για την τύχη της Μακεδινίας – αισθανόταν ανείπωτη θλίψη, οργή και αγανάκτηση για αυτή την κατάντια του σημερινού πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του. Απο την μιά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά να πανηγυρίζουν θριαμβολογόντας με τους Σκοπιανούς ομολόγους τους οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι εμείς είμαστε οι Έλληνες και αυτοί οι…. Μακεδόνες και απο την άλλη χιλιάδες διαδηλωτές με Ελληνικές σημαίες να εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που σήμερα πενθεί.  Με ποιά λαική νομιμοποίηση  ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύει τη χώρα με συμφωνίες που εγκρίνει μόνο αυτός και οι θλιβεροί συνοδοιπόροι του στην Κυβέρνηση;

Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ακυρώσουμε αυτή την επαίσχυντη συμφωνία. Αυτό επιτάσσει η εθνική συνείδηση, πάνω και πέρα από κόμματα και παρατάξεις!
Διαβεβαιώνουμε τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα μας βρει απέναντί του… Στην Βουλή, στις πλατείες, στα συλλαλητήρια, στους αγώνες για τα δίκαια της Μακεδονίας!

Ο Κώστας Γκιουλέκας είναι Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Τα πιο σημαντικά