Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Χατζής: «Αυτός ο λαός με αγάπησε κι εγώ θα τον αφήσω...

Κώστας Χατζής: «Αυτός ο λαός με αγάπησε κι εγώ θα τον αφήσω για να πάω στο εξωτερικό;»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα και δήλωσε πως δεν θα την άφηνε για να κυνηγήσει άλλες ευκαιρίες στο εξωτερικό

Συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Χατζής και εξέφρασε την αγάπη που νιώθει για την Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή του, εξαιτίας του ότι είναι Ρομά.

«Ένιωθα ότι ήμουν ασχημόπαπο, μεγάλωσα και γερνάω έτσι. Όμως, κάποια στιγμή όταν όλη η Γη θα γίνει μια πατρίδα τότε θα γίνω κύκνος, αλλά σκούρος. Όλοι οι άνθρωποι άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, όταν κοπούμε, βγάζουμε κόκκινο αίμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχολεία, από όπου και τον έδιωχναν λόγω του χρώματός του. «Από παιδί ένιωθα ότι ήμουν περιθωριακός. Λόγω της καταγωγής μου», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα. «Εάν στην υδρόγειο υπάρχουν δύο τρεις λαοί που ξεχωρίζουν, ο ένας είναι ο Έλληνας. Καταπληκτικός λαός, αλλά δεν έχει παιδεία. Αυτός ο λαός με αγάπησε, αγάπησε αυτό που τραγούδησα και τραγουδώ, για αυτό ποτέ δεν θα ήθελα να φύγω από τη χώρα μου και για αυτό έμεινα εδώ», δήλωσε.

«Μου δόθηκαν ευκαιρίες για να βγω στο εξωτερικό. Αυτοί οι άνθρωποι με δέχτηκαν κι εγώ θα τους αφήσω; Δεν θα φύγω ποτέ, θα μείνω εδώ και θα πεθάνω εδώ και αγαπώ τον τόπο αυτόν όπως και πολλοί δικοί μας», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά