Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Χατζηδάκης: «Από τις πρώτες λέξεις που έγραψε ο γιος μου ήταν...

Κώστας Χατζηδάκης: «Από τις πρώτες λέξεις που έγραψε ο γιος μου ήταν ο ΕΦΚΑ»

Προεκλογική περίοδος και οι βουλευτές της ΝΔ επιχειρούν να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους με εμφανίσεις σε πρωινές εκπομπές

Μετά τον Μητσοτάκη που μίλησε στην influencer Νεφέλη Μεγκ και την Ελεονώρα Μελέτη ήρθε άλλη μια «διαφορετική» συνέντευξη και για τον υπουργό Εργασίας.

Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε την Τετάρτη (19/4) καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα» με τον ίδιο να μιλά για την οικογενειακή του ζώη, τη Μύκονο που έχει να πάει 20 χρόνια, το τι θα έπαιρνε μαζί του σε ένα ερημονήσι και να δηλώνει ότι «από τότε που γεννήθηκα αντιπαθώ τα μεγαλεία».

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί – με πρώτο και καλύτερο τον Μητσοτάκη – που εμφανίζονται σε κάποια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια να δείξουν ένα πιο «χαλαρό» πρόσωπο και να προσελκύσουν τη νεολαία.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο υπουργός της ΝΔ ενώ μιλούσε για τον 5.5 ετών γιο του είπε ότι μια από τις πρώτες λέξεις που έγραψε ήταν ΕΦΚΑ. «Περνάμε από ένα κτίριο στην Κηφισίας, εκεί κοντά στο Χαλάνδρι όπου μένουμε και είναι του ΕΦΚΑ και λέει ο μικρός “μαμά, μπαμπά ο ΕΦΚΑ”. Δεν θα το πιστέψετε, τώρα μαθαίνει τα πρώτα του γράμματα. Έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ, γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά. Πώς το αντιλαμβάνεται, απ’ αυτά που ακούει…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά