Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Αγγελική Νικολούλη θριαμβεύει με την υπόθεση της Πάτρας»

16 Απριλίου, 2022 6:58 ΜΜ
More videos

“Η υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έχει πολύ δρόμο. Μου ήταν αδύνατον να πιστέψω ότι μία μητέρα σκότωσε το παιδί της”, είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αγγελική Νικολούλη λέγοντας χαρακτηριστικά “Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία της. Παλαιότερα είχαμε πικραθεί αλλά μετά γίναμε φίλοι. Την καμαρώνω, είναι δική μου μαθήτρια”.

Τον Κώστα Χαρδαβέλλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” ο οποίος με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας θυμήθηκε αντίστοιχες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο ίδιος στο παρελθόν ενώ αναφέρθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη και τον τρόπο που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Η Αγγελική Νικολούλη είναι η εποχή που θριαμβεύει με την υπόθεση αυτή. Κάνει κάτι εξωφρενικά νούμερα. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Παρόλο που παλιά είχαμε πικραθεί και τα είχαμε πει μεταξύ μας, μετά το μετανιώσαμε και γίναμε και φίλοι, την καμαρώνω γιατί είναι ουσιαστικά μια δική μου μαθήτρια. Κάνει φοβερή δουλειά για να έρθω εγώ ως μέντορας να της πω τι να κάνει” είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.