Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» – «Μου είχε δώσει αγκωνιά»

31 Ιανουαρίου, 2021 11:47 ΠΜ
More videos

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής, με αφορμή ένα κείμενο της πρώην συζύγου, Έλενας Ακρίτα κατά του Γιώργου Κιμούλη στην ιστοσελίδα news247.gr.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή του κόλαση, όταν συνεργάζονταν ενώ, όπως αποκάλυψε, του έδωσε αγκωνιά κατά τη διάρκεια της υπόκλισης στο φινάλε του έργου.

“Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί συνήθως με παίρνουν για το τι θα κάνω στην επόμενη δουλειά μου. Ήμουν κι εγώ σε δίλημμα για το αν θα μιλήσω, ξέρετε όμως τι με έπεισε; Αυτό το κοριτσάκι που το έβγαλε μια δασκάλα έξω στο κρύο. (…)

Παρόλα αυτά νομίζω ότι στο δίκαιο δε μπορεί να βρει κανείς το δίκιο του. Αυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρα και αέρα. Μας συνδέουν πολλά με τον Γιώργο.
Ο Γιώργος μου είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση, όχι μόνο επειδή τράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους, επί μία ολόκληρη σεζόν ολόκληρη κάθε μέρα ζούσα μια κόλαση. Σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Μα δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια”.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

Απόσπασμα από το κείμενο της Έλενας Ακρίτα στο news247.gr:

Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου ‘Ζητείται τενόρος΄ όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερίς ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! – λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα.

-Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε;

-Σαν να έπεσε η χούντα.

Πάντα έτσι ήταν ο Κιμούλης και ποτέ δεν άλλαξε. Αυτό που άλλαξε είναι η νοοτροπία μας σήμερα. Πράγματα που τότε θεωρούνταν σχεδόν νορμάλ, τώρα ξέρουμε τι είναι. Κι όταν ρωτάνε οι ανόητοι ‘γιατί τώρα;’, η απάντηση είναι ‘γιατί τώρα ξέρουμε’. ‘Γιατί ‘τώρα μπορούμε’. ‘Γιατί τώρα αυτό που υποστήκαμε τότε, απέκτησε όνομα, σημασία, οντότητα, βαρύτητα, κύρος.’