Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚώστας Αποστολάκης: «Δnλώνω ανάξıος γоνέας – Έχω ζnτήσει σuγγνώμη από την κόρη...

Κώστας Αποστολάκης: «Δnλώνω ανάξıος γоνέας – Έχω ζnτήσει σuγγνώμη από την κόρη και την πρώnν σύζυγό μου»

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός, την πορεία της καριέρας του, αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπαν “Να πας, αλλά τι δουλειά θα κάνεις;”. Δεν μου είπαν “μπράβο” ποτέ για τη δουλειά μου στο θέατρο» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης, μιλώντας στο Mega Καλημέρα.

Δείτε το βίντεοΑναφερόμενος στα λάθη που έχει κάνει ως γονέας και σύζυγος, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η σχέση με την κόρη μου είναι τόσο σημαντική που αρχίζω και οσμίζομαι λίγο τι σημαίνει η έννοια αγάπη. Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονέας, νιώθω πάντα ελλιπής, έχω κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν, ήμουν λάθος στις συμπεριφορές και στις πράξεις. Ήμουν αδιάφορος. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου».

Και συνέχισε: «Ήμουν δειλός και εγωιστής στον γάμο μου. Φυσικά και έχω ζητήσει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος. Δεν ένιωσα το κάλεσμα του θεού».

Τέλος ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογήθηκε: «Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος που το έχω αφήσει πίσω εδώ και χρόνια».

Τα πιο σημαντικά