Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Κώστα, τρέξε να σωθείς» ήταν τα τελευταία λόγια του 39χρονου πριν δολοφονηθεί...

«Κώστα, τρέξε να σωθείς» ήταν τα τελευταία λόγια του 39χρονου πριν δολοφονηθεί απ’ τον 68χρονο

Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, κατέβηκε ξανά στο πάρκινγκ και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη

Απίστευτη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία ενός 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ από 68χρονο, στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, ύστερα από εξ επαφής πυροβολισμό με καραμπίνα από τον ηλικιωμένο.

Οι δύο άνδρες διαφώνησαν για την όχληση που δημιουργούσε ο χώρος στάθμευσης στον οποίο εργαζόταν ο 39χρονος άνδρας.

Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, κατέβηκε ξανά στο πάρκινγκ και πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Στη συνέχεια, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του μέχρι οι άνδρες της Ασφάλειας να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι τελευταίες κουβέντες του άτυχου άνδρα ήταν σε συνάδελφό του που ήταν λίγα μέτρα μακριά, μέσω ασυρμάτου: “Κώστα, τρέξε”.

Ο άτυχος 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, δούλευε 2,5 χρόνια στο πάρκινγκ και αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Μάλιστα, η εκπομπή εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του ηλικιωμένου.

0609cadeb5fc42e993fbc61be6a53ce7

“Τον έφαγα τον π…… επιτέλους”

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν συνεχείς προστριβές γιατί ο ηλικιωμένος πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε σημείο που ενοχλούσε το πάρκινγκ.

Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά στον κορμό και στη συνέχεια έδωσε την χαριστική βολή στο κεφάλι του 39χρονου υπαλλήλου από την Αλβανία, ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του φέρεται να είπε “τον έφαγα τον π…. επιτέλους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχει γίνει γνωστό, στο παρελθόν, ο ηλικιωμένος είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει για ασήμαντη αφορμή.

Τα πιο σημαντικά