Κόσμος προστάτευσε 5 πλανόδιους μουσικούς στην Ερμού από την αστυνομία!

11 Ιανουαρίου, 2016 12:14 ΠΜ
More videos

Η μάχη ενάντια στην φοροδιαφυγή και το παραεμπόριο συνεχίζεται. Ύστερα από τον καστανά στη Θεσσαλονίκη και την 65χρονη καρκινοπαθή που πουλούσε προσωπικά της αντικείμενα στην λαϊκή συνέβηκε το παρακάτω σύμφωνα με μαρτυρία που αλιεύσαμε από προσωπικό προφίλ χρήστη του Facebook:

“Αστυνομικοί (sic) δεν αφήνουν στην ερμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν. Μαζεύετε κόσμος κυκλώνει τους μουσικούς ,προστατεύοντάς τους απ την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε φέρτε τα Ματ όπως εχθές, ένας άλλος φύγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και την ζωή και καλούν τους μουσικούς να ξεκινήσουν.

Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα , οι αστυνομικοί  αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει Θανάση. Τα h&m κ τα zara απέναντι συνέχισαν να θίγονται ,η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται , προφανώς και δεν έπιασε ποτέ, αν τα παιδιά έπαιζαν σε μαγαζί που προστάτευε ο μάκαρος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν…εε τουλάχιστον κάπως έτσι ψιλο-φτιάχνει η μέρα σου όμως”

Δείτε το βίντεο

Αστυνομικοί (sic) δεν αφήνουν στην ερμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν. Μαζεύετε κόσμος κυκλωνει τους μουσικούς ,προστατευοντάς τους απ την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε φέρτε τα Ματ όπως εχθές, ένας άλλος φυγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και την ζωή και καλούν τους μουσικούς να ξεκινήσουν. Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα , οι αστυνομικοί (2sic) αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει Θανάση. Τα h&m κ τα zara απένταντι συνέχισαν να θύγονται ,η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται , προφανως και δεν έπιασε ποτέ, αν τα παιδιά έπαιζαν σε μαγαζί που προστατευε ο μακαρος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν…εε τουλάχιστον κάπως έτσι ψιλο-φτιάχνει η μέρα σου όμως ;)

Δημοσιεύτηκε από Theodore Michail στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ακολουθήστε μας στο facebook: