Κορυδαλλός: Εγκρίθηκε συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή για τον Φουρθιώτη

28 Μαΐου, 2021 11:43 ΠΜ
More videos

Λίγες ημέρες μετά τους… ύμνους του παρουσιαστή στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου

Λίγες ώρες μετά την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και τους… ύμνους στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, κατά διαβολική σύμπτωση έγινε δεκτό το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της φυλακής έκανε δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή να απολαμβάνει ειδική διατροφή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, και πλέον δεν θα σιτίζεται πλέον από την κουζίνα της φυλακής.
Ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος, θα του φέρνει τρόφιμα της επιλογής του, τα οποία θα συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και θα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Επίσης, εγκρίθηκε το αίτημα του για πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.

Στο μεταξύ ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης πριν τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκιση του, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα προσκόμισε έγγραφα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, με το σκεπτικό πως δεν καθιστούν αναγκαία την αποφυλάκιση ενός κρατούμενου νοσήματα όπως αυτό του κ. Φουρθιώτη.