Κορονοϊός: Σοκ στην Πάτρα με 17χρονο στη ΜΕΘ – Χωρίς υποκείμενο νόσημα

Απρίλιος 23, 2021 8:58 ΜΜ
More videos

Σοκ στην Πάτρα, καθώς ένας νεαρός μόλις 17 ετών νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ένας 17χρονος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που αναφέρει το tempo24,news, ο 17χρονος, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ covid.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία δεν έχει υποκείμενα νοσήματα.

Η Πάτρα είναι μία από τις περιοχές, όπως γενικότερα η Αχαϊα, η οποία πλήττεται απ΄την πανδημία. Μόλις λίγες ημέρες πριν, με στοιχεία από την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr, τόσο στις ΜΕΘ όσο και στις κλινικές επικρατούσε το αδιαχώρητο. Μάλιστα, χαρακτηριστική περίπτωση είναι το Νοσοκομείο του Ρίου, το οποίο ανέπτυξε 26 κλίνες ΜΕΘ για κορονοϊό και όλες ήταν γεμάτες. Παράλληλα οι 6 κλίνες ΜΕΘ για γενικά περιστατικά ήταν επίσης γεμάτες ενώ υπήρχαν 9 διασωληνωμένοι ασθενείς που βρίσκονταν εκτός ΜΕΘ σε θαλάμους κλινικών.

Παράλληλα, και το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας έχει αναπτύξει 17 κλίνες ΜΕΘ και 7 κλίνες για γενικά περιστατικά που ήταν γεμάτες , ενώ από τις 10 κλίνες ΜΕΘ για κορονοιό ήταν καλυμμένες οι 9.

Αδιανόητο κορονοπάρτι στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου, 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα

Τα στοιχεία πάντως κα τα γεγονότα δυστυχώς δεν πτοούν κάποιους. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε κορονοπάρτι στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν κατακλύσει τον πεζόδρομο, τραγουδούσαν και έπιναν μέχρι το ξημέρωμα. Ακριβώς στον διπλανό δρόμο, την οδό Ερμού και σε απόσταση 50 μέτρων βρίσκεται το Αστυνομικό Μέγαρο Αχαϊας και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: