Κορονοϊός: Πέθανε 63χρονος αρνητής, πατέρας 3 παιδιών – Πριν 10 ημέρες είχε χάσει και τη μητέρα του

27 Οκτωβρίου, 2021 9:11 ΜΜ
More videos

Δεν πίστευε στον ιό, αρνούνταν να εμβολιαστεί και καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο.

Είναι οι τρεις λόγοι που ο 63χρονος Γιάννης Χριστοδούλου δεν είναι πια εδώ, όπως λέει η σύζυγός του. Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

«Έχασα το στολίδι μου, τίποτα άλλο. Τον έχω 35 χρόνια δίπλα μου, 35 ολόκληρα χρόνια και με εγκατέλειψε, με άφησε, δεν με άκουσε» ανέφερε η σύζυγος του 63χρονου.

Ανείπωτος ο πόνος της συζύγου του, Στέλλας, η οποία μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS περιγράφει τις δραματικές προσπάθειες να τον μεταπείσει.

«Έκανα τα αδύνατα δυνατά μέχρι που μπήκα μαζί του στα επείγοντα, έκανα φασαρία για να έχει οικείο πρόσωπο γύρω του ώστε να τους αφήσει να τον φροντίσουν» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο. Εμβόλιο που είχε κάνει τόσο η ίδια όσο και τα τρία του παιδιά.

«Εγώ το έχω κάνει, τα παιδιά μου το έχουνε κάνει και προσπαθούσα… Κάθε μέρα είχαμε τη συζήτηση αυτή, κάθε μέρα μέσα στο σπίτι μας ήταν η συζήτηση το τι είναι ο κορονοϊός και τι γίνεται. Αλλά ήταν το “είσαι υπερβολική”» πρόσθεσε.

Τραγική ειρωνεία πως πριν από 10 ημέρες ο 63χρονος έχασε την επίσης ανεμβολίαστη μητέρα του από κορονοϊό ενώ, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας βρίσκεται ο αδελφός του, γιατρός στο επάγγελμα που μοιραζόταν τις ίδιες απόψεις γύρω από το εμβόλιο και φαίνεται πως ήταν εκείνος που τον έπεισε να μην το κάνει.

«Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου.

«Ο αδελφός ήταν γιατρός. Ήταν αρνητής βέβαια αυτό ήταν το άσχημο. Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο μόνο αυτό. Αλλά ούτε στον κόσμο έλεγαν να μην εμβολιαστούν, ούτε έλεγαν κάτι αρνητικό, ούτε μην πας να το κάνεις» υποστήριξε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά, Αριστείδης Αδάμ.

Άλλα δεν ήταν οι μοναδικοί ανεμβολίαστοι στο χωριό. Κάτοικος στο LIVE NEWS αποκαλύπτει πως οι λόγοι είναι κυρίως θρησκευτικοί με ολέθριες συνήθως συνέπειες.

Στην επαρχία υπάρχουν κάποιοι που έχουν άγνοια των πραγματικών γεγονότων. Και νομίζουν ότι αν κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό ότι αρνούνται τη θρησκεία τους.

«Ούτε κόλλησα, ούτε τίποτα. Το μόνο που έκανα και το συνιστώ είναι το εμβόλιο που με έσωσε» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου, του οποίου η κηδεία τελέστηκε χτες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Κοινότητας Παλαμά.