Κορωνοϊός – Μαυρίδης: «Έβηχα και έφτυνα αίμα – Δεν μπορούσα να μιλήσω»

17 Δεκεμβρίου, 2020 5:54 ΜΜ
More videos

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μιλά για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού και την αγωνία του για τη σύντροφό του.

Mετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό o Γιώργος Μαυρίδης δίνει σήμερα την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, στo τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

O Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μιλά για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και την αγωνία του για τη σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια που νοσούσε ταυτόχρονα από τον κορωνοϊό.

«Άρχισα να βήχω την όγδοη μέρα. Βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν πως ήταν από το ρόδι που φάγαμε το πρωί. Από το ρόδι που είχα πιει […] Το πίστεψα κι εγώ γιατί ήθελα να το πιστέψω. Το απόγευμα ξαναβήχω. Ήταν λίγο πιο κοκκινωπό. Φτύνω αίμα. Πήρα το 166. Σηκωτός στο ασθενοφόρο» περιγράφει ο ίδιος.

«Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή, γιατί την επόμενη μέρα ήμουν πάρα πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσα να μιλήσω(…) Ο κόσμος βγάζει πολύ κακία. Διάβαζα κάπου “αυτός δεν ήταν που δεν πίστευε και δεν φορούσε μάσκες;”» αναφέρει ο Γιώργος Μαυρίδης.

 Δείτε αποσπάσματα από την αποψινή συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη:

Ακολουθήστε μας στο facebook: