Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚορονοϊός: Καθυστέρησαν οι γονείς του 20χρονου να τόν πάνε νοσοκομείο – Ήταν...

Κορονοϊός: Καθυστέρησαν οι γονείς του 20χρονου να τόν πάνε νοσοκομείο – Ήταν υπέρβαρος και είχε άσθμα

Παρά τη μεγάλη «μάχη» που έδωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη, για να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο ο οποίος κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού, ενώ δεν είχε κάνει και το εμβόλιο, δεν τα κατάφεραν…

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr όλα τα μέλη της οικογενείας του νεαρού είναι ανεμβολίαστα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του καθυστέρησαν πολύ να μεταφέρουν τον 20χρονο στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός κόλλησε κορονοϊό και παρέμενε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια. Όταν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τότε ζητήθηκε η ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα το παιδί κόλλησε κορονοϊό αρχές Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και προ οκταημέρου εισήχθη στην εντατική και διασωληνώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη πνευμονική εμβολή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε. Ο 20χρονος ήταν υπέρβαρος και έπασχε και από άσθμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.


 

Τα πιο σημαντικά