Κορωνοϊός: Χαμός χθες στη Θεσσαλονίκη – Συνωστισμός στην πλατεία Αριστοτέλους από νεαρούς

18 Οκτωβρίου, 2020 12:56 ΜΜ
More videos

Νεαροί πραγματοποίησαν ένα δρώμενο στην πλατεία Αριστοτέλους προσελκύοντας τους περαστικούς, οι οποίοι δημιούργησαν συνωστισμό

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση να βλέπουν το φως της δημοσιότητας εικόνες συνωστισμού από πλατείες σε όλη την επικρατεία, την ίδια ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται δραματικά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, σημαντική αύξηση των κρουσμάτων παρατηρήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που φαίνεται ότι δεν στάθηκε εμπόδιο για δεκάδες νέους που συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Αριστοτέλους, με σκοπό να παρακολουθήσουν το δρώμενο νεαρών που λάμβανε χώρα στο σημείο.

Οι παρευρισκόμενοι, στέκονταν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν το παραμικρό μέτρο προστασίας, χωρίς να φοράνε μάσκες και χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Θεσσαλονίκη, κατάφερε μετά το καλοκαίρι να κρατήσει τον κορωνοϊό σε αρκετά καλά επίπεδα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στο δεύτερο επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη και αν τέτοιες εικόνες συνεχιστούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση θα αλλάξει προς το χειρότερο.

Πηγή: thestival.gr