Άντρας κορόιδεψε με πανέξυπνο τρόπο την κοπέλα του ότι κοιμάται ενώ ήταν στο μπαρ

19 Ιανουαρίου, 20176:25 ΠΜ
More videos

Δε θα συμβουλεύαμε ποτέ κάποιον να πει ψέματα στον σύντροφό του, όμως δε μπορούμε και να μην παραδεχτούμε πως αυτός ο ύπουλος τύπος αξίζει συγχαρητήρια για το παραπλανητικό κόλπο που σκαρφίστηκε. Δε λέμε πως είναι σωστό, όμως δε μπορούμε και να μην αναγνωρίσουμε την εφευρετικότητά του.

Τι έκανε, λοιπόν, αυτός ο τύπος; Όσο ήταν σ’ ένα μπαρ με τους φίλους του ένα βράδυ, κατάφερε να παραπλανήσει την κοπέλα του πως ήταν στο κρεβάτι, με μια περίτεχνα δημιουργημένη φωτογραφία.

Ήθελε να μείνει κι άλλο με τους φίλους του και να πιουν μερικά ποτά στο Γουέστον Σούπερ Μερ του Ηνωμένου Βασιλείου. Έτσι, ο κολλητός του, Τζέιμς, τον βοήθησε να φτιάξει ένα προσωρινό κρεβάτι από παλτά, πριν στείλει μια φωτογραφία στην κοπέλα του.

Δε γνωρίζουμε αν το πίστεψε ή όχι, όμως αν κρίνουμε από το γεγονός πως ο Τζέιμς “ανέβασε” την φωτογραφία στο Τουίτερ, μαζεύοντας 74 χιλιάδες κοινοποιήσεις και 213 χιλιάδες “μου αρέσει”, υποθέτουμε πως κάτι θα έχει πάρει το αφτί της μέχρι τώρα!

Αυτός ο τύπος σκαρφίστηκε ένα πανέξυπνο σχέδιο, για να πείσει την κοπέλα του πως ήταν στο κρεβάτι.

Παρόλο που στην πραγματικότητα ήταν σ’ ένα μπαρ, έβαλε τους φίλους του να τον βοηθήσουν να φτιάξει ένα προσωρινό κρεβάτι από τα παλτά τους, πριν της στείλει την παρακάτω φωτογραφία.

Ένας ακόμη τύπος μας δείχνει πώς γίνεται, όμως χρησιμοποιεί βιντεοκλήση.

 kayzersosie

Τη φωτογραφία “ανέβασε” ο φίλος του, Τζέιμς, και φυσικά οι αντιδράσεις δεν άργησαν έρθουν.

[Jay Greatorex]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News