Εξαγριωμένη η Κορινθίου για τα οπίσθια της: «Εκνευρίστηκα! Δέχομαι bullying. Είναι τραγικοί!»

Σεπτέμβριος 24, 2017 12:01 ΠΜ
More videos

Χαμός προκλήθηκε της προηγούμενες ημέρες μετά το τελευταίο εξώφυλλο της Μαρίας Κορινθίου στο περιοδικό Down Town. Η ηθοποιός για τις ανάγκες της φωτογράφησης, πόζαρε με γυμνά οπίσθια και χαρακτηρίστηκε από τον δημοσιογράφο ως η Ελληνίδα Kim Kardashian.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή η φωτογράφηση της Κορινθίου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από όλες σχεδόν τις εκπομπές. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στράφηκαν κατά της κίνησης αυτής της ηθοποιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα γυμνά οπίσθια της ηθοποιού σχολιάστηκαν αρνητικά και στο διαδίκτυο με πολλούς να τονίζουν πως είναι αποτέλεσμα photoshop.

Ο Νίκος Γεωργιάδης και η εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου, η οποία εκνευρισμένη σχολίασε on camera τα όσα ειπώθηκαν.

Η ηθοποιός τόνισε πως δέχεται bullying, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει βρικόλακες και τραγικούς όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά την αρετουσάριστη φωτογραφία της. Μάλιστα, έριξε τα “καρφιά” της και σε εκπομπές που παλαιότερα μιλούσαν για το bullying, αλλά και σε άτομα που σε φωτογραφήσεις τους δέχονται ρετούς.

Μετά από όλα αυτά, η ίδια θέλοντας να απαντήσει, δημοσίευσε αρετουσάριστη εικόνα από την φωτογράφηση. Ωστόσο, τα σχόλια συνεχίστηκαν έχοντας ως αποτέλεσμα η ίδια να διαγράφει και να κάνει block άτομα από το Instagram της.

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

[people]