Η κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ μεγάλωσε και ευτυχώς δε μοιάζει καθόλου στον πατέρα της

23 Μαΐου, 2017 10:30 ΠΜ
More videos

Εντυπωσιακή εμφάνιση, γοητευτικό χαμόγελο και υπέροχα μαλλιά! Είναι μια όμορφη γυναίκα, εκπληκτική αθλήτρια και δεν αποτελεί έκπληξη το ότι είναι κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ!

Η Μπιάνκα, παρά τη νεαρή της ηλικία, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον αθλητισμό και το σινεμά, κάνοντας περήφανο το μπαμπά της.

Η Μπιάνκα Μπρι έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση και απίστευτη ευελιξία των γονιών της. Παρά την κομψή και φαινομενικά εύθραυστη εμφάνισή της, εκτελεί εύκολα ιλιγγιώδη άλματα και κόλπα.


Η κοπέλα αναφέρει ότι η αγάπη της για τον αθλητισμό ξεκίνησε στην παιδική της ηλικία και αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο πολεμικές τέχνες. Αντίθετα, μισούσε τις πολεμικές τέχνες και προτιμούσε το πατινάζ στον πάγο.

Βέβαια, στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες και τις αγάπησε και πλέον κάνει συχνά προπόνηση μαζί με το μπαμπά της. Ο Βαν Νταμ είναι παράδειγμα για την κόρη του και είναι πολύ περήφανος για εκείνη.

Η Μπιάνκα αναφέρει: “Θέλω να δείξω στα μικρά αγόρια και κορίτσια ότι μπορούν να είναι γυμνασμένοι και όμορφοι. Μπορείς να κάνεις σταυροπόδι στο μεσημεριανό τραπέζι και να ρίξεις και μερικές κλωτσιές με θηλυκό τρόπο. Περίπου όπως ο μπαμπάς μου έφερε τις πολεμικές τέχνες στο ευρύ κοινό για τη γενιά μου. Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του!”

Ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά της και στο σινεμά. Το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία U.F.O. και από τότε έχει συμμετάσχει σε 10 ακόμα ταινίες ως ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος και καλλιτέχνης.

© imago/Picture Perfect/eastnews