Η κόρη του Εμινεμ έγινε 22 και μας δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της

26 Δεκεμβρίου, 2017 2:37 ΜΜ
More videos

Ανήμερα των Χριστουγέννων, διπλή γιορτή για την 22χρονη κόρη του ράπερ Έμινεμ. Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Ηailie Jade Scott και, όπως κάθε celebrity, δεν άφησε το γιορτινό γεγονός να περάσει απαρατήρητο από το Instagram.

Μάλιστα το γενέθλιο post της το οποίο φρόντισε να το ανεβάσει δύο ημέρες πριν (εντάξει λογικό. Αυτές τις ημέρες, με τους celebrities να δείχνουν πως πέρασαν το «Christmas Εve» τους, αυξάνεται ο ανταγωνισμός στο Instagram).

«Happy early birthday to me» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία μας υπενθύμισε δύο πράγματα: α. ότι σήμερα γίνεται 22 χρονών και β. ότι είναι σοκαριστικά γυμνασμένη.

Όταν λέμε «σοκαριστικά» το εννοούμε. Είναι σαν κάποιος να της έχει φορέσει μια θήκη με κοιλιακούς που εφαρμόζουν πάνω στο σώμα. Η 22χρονη πια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Michigan State φρόντισε να αναδείξει το καλλίγραμμό της σώμα φορώντας ένα crop top και ένα skinny τζιν.

Να σημειώσουμε επίσης πως αν και διατηρεί λογαριασμό στο Instagram μόλις ενάμιση χρόνο (από τον Οκτώβριο του 2016) μετράει περισσότερους από 745.000 followers. Δεν θα σας κρύψουμε όμως ότι γράφοντας για την Hailie, υπήρξε μια σκέψη που μας βασάνιζε.

Αρχικά, πότε ο Έμινεμ απέκτησε κόρη; Προφανώς πριν 22 χρόνια, εντάξει. Αλλά πότε συνέβησαν όλα αυτά; Με ποια; Πόσο γέροι πρέπει να αισθανθούμε; Ας κάνουμε μια επανάληψη στην ιστορία του ράπερ με την -όσο να’ ναι- ταραγμένη ζωή.

Έχουμε 1989 και ο -πρωτοεμφανιζόμενος ακόμα τότε- ράπερ Έμινεμ κάνει σχέση με την Kimberly Anne Scott (συμμαθήτρια του από το σχολείο). Το 1995 αποκτούν την Hailie ενώ, μέσα στα επόμενα χρόνια, παντρεύονται (και χωρίζουν) δύο φορές. Μία το 1999 (μέχρι το 2001) και μία το 2006.

Ύστερα και από το δεύτερο διαζύγιο τους, ο ράπερ παίρνει την επιμέλεια τόση της Hailie, όσο και δύο ακόμα παιδιών που δεν είναι δικά του: της κόρης της Kim από μια προηγούμενη σχέση, αλλά και της κόρης της αδερφής της Κιμ.

[bovary] [dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: